banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Sanlıurfa Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR GÖZÜNÜ YOMRA’YA DİKTİ

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Şanlıurfa ekibi Karbel Karaköprü Belediyespor ligin 19. Hafta maçında Cumartesi günü deplasmanda Trabzon ekibi Yomraspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı siyahlı ekip maçın hazırlıklarını tesislerinde yaptığı çalışmayla tamamlarken, yarın Trabzon’a hareket edecek.

Teknik Direktör Hüseyin Dağ yönetiminde hazırlanan Karaköprü ekibi deplasmanda Yomraspor’u yenerek galibiyet hasretine son vermek istiyor. Zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Karbel Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ maça iyi hazırlandıklarını ve kazanmak için gerek mücadeleyi sahaya yansıtacaklarını dile getirdi.

Yomra İlçe Stadında oynanacak olan maç saat 13.00’te başlayacak ve karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Erdoğan Özkaya yönetecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.