banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Karaköprü Belediyesi Personel Maaşlarını Ödemiyor Mu?

Karaköprü Belediyesi'nden yazılı olarak yapılan açıklamada, maaşların ödenmediği personelin kendi personelleri olmadığın,  söz konusu personellerin maaşlarının, yapılan ilaçlama ihalesini kazanan firmanın tasarrufunda olduğunu açıklandı.

İŞTE YAPILAN O AÇIKLAMA:

KAMUOYUNA DUYURU

Bazı basın organlarında Karaköprü Belediyesi’nin personel maaşlarını ödeyemediği yönünde yapılan  haberler üzerine bu açıklamanın yapılması gereği görülmüştür.

Önceki gün bazı basın organlarında ve sosyal medya mecralarında Karaköprü Belediyesi'nin personel maaşlarını ödeyemediği ve bazı personellerin maaşlarının halen ödenmediği ile ilgili iddialar yer almıştı.

Bahse konu durumda ilgili Karaköprü Belediyemizle ilgili bir durum olmadığını ve söz konusu personellerin maaşlarının, yapılan ilaçlama ihalesini kazanan firmanın tasarrufunda olduğunu belirtiriz. Ayrıca Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli'nin konuyla ilgilenerek ilaçlama firması yetkilileriyle bir görüşme gerçekleştirmiş ve ödemenin gecikmesi ile ilgili bilgi almıştır.  

Kamuoyuna duyurulur...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali akkus 5 yıl önce

metin bey konuyu cok guzel aciklamis

Avatar
Haskaraköprülü 5 yıl önce

Büyük başkan Baydilli'yi kimse yıpratamaz..

Avatar
Vatandaş 5 yıl önce

Baydilli nin önünu kapatamazsiniz. Yaptiklari ortada. Karaköpru 50 yıl atladi

Avatar
Mersavili Melih 5 yıl önce

Baydilli gelmis gecmis en iyi 3 karaköprü bel.baskanindan biridir