banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

TATBURCU MAHALLESİNE ÇOK AMAÇLI SALONA

 

 300 m2 alan üzerine yaptırılacak olan çok amaçlı salonun mahalleye büyük katkı sağlayacağını belirten vatandaşlar, bu hizmetlerinden dolayı Başkan Baydilli’ye ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesi'ne bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Tatburcu Mahallesi’nde 300 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan çok amaçlı salonun temeli atıldı.Temel atma törenine, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarı Bubo Ercan ve çok sayıda Tatburcu mahallesi sakinleri katıldı.

HİZMETLERE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ…

Yoğun bir katılımın olduğu temel atma töreninde konuşan Başkan Baydilli, “Bugün Tatburcu kırsal mahallemizin çok amaçlı salonun temel atma törenindeyiz. Belediye Meclis üyelerimiz, köy muhtarımız ve köy ahalimizle birlikte bu güzel günde bu güzel havada salonumuzun ilk betonunu dökeceğiz. İnşallah en kısa zamanda da Tatburcu mahallemizin hizmetine sunacağız. Tatburcu mahallemizdeki vatandaşlarımız burada düğünlerin, sünnetlerini yapacaklar. Allah uzun ömürler versin burada taziyelerini yapacaklar. Çocuklar burada inşallah kitap okuyacak. Faydalı birer birey olacaklar. Bizim derdimiz, Karaköprü’ye hizmet etmek, Karaköprü’lülere hizmet etmek. Karaköprü’lülerinhakkettiği hizmeti ayaklarına kadar götürmek. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Allah şimdiden hayırlı uğurlu etsin” dedi.

HEDEF 3 AYDA BİTİRİLMESİ…

Tatburcu Mahalle Muhtarı Bubo Ercan ise mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti. Bu arada 300 m2 alan üzerine inşa edilecek olan çok amaçlı salonun 3 ay gibi kısa bir sürede hizmete açılması planlanıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serdar 6 yıl önce

Dedemin ellerine sağlık Bubo Ercan

Avatar
FAİK ERCAN 5 yıl önce

KATKISI OLAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN