banner2
Öne Çıkanlar toz Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy kayıkhane

Karaali Yolunu Asfaltlandı

Şanlıurfa’da mevsim şartlarının elverişli hale gelmesinin ardından sıcak asfalt sezonuna hızlı başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerine dur-durak demeden devam ediyor. Eyyübiye İlçesine bağlı Konuklu- Kısas - Günbalı - Mamuca - Köşker - Akören – Karaali kırsal mahallelerini kapsayan 35 kilometrelik sathi grup yolun asfaltlama çalışmasına gece saatlerinde başlayan Büyükşehir ekipleri vatandaşlardan tam not aldı. 

YOL AĞINDA TÜM REKORLAR AŞILDI
Geçtiğimiz yıl tüm ilçelerdeki yol çalışmaları kapsamında 4 milyon metrekareyi aşkın sıcak asfalt serimi ile Cumhuriyet tarihinde bir ilke daha imza atan Büyükşehir Belediyesi, 2018 planlaması dahilinde yer alan bölgelerde uygulamalarını sürdürüyor. Bu sezona da aynı yoğun tempoda başlayan Büyükşehir Belediyesi, Birecik ve Halfeti’de yürütülen sıcak asfalt çalışmalarının ardından rotasını Eyyübiye’de Karaali-Kısas yoluna çevirdi. Kararali bölgesinde 15 mahallenin şehir merkezi ile ulaşımını sağlayan gurup yolunun asfaltla buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne bölge halkı teşekkür etti. 

BAŞKAN ÇİFTÇİ: VATANDAŞIMIZA HİZMETİN EN İYİSİNİ SUNUYORUZ
Gece başlayan çalışmaların ardından gündüz saatlerinde AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Meclis üyeleri ile birlikte alana giderek incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, amaçlarının vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak olduğunu söyledi. 
Sezonu en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini de sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, “Karaali merkezden başlayarak şehir merkezine kadar olan 35 kilometrelik yolu hem genişletiyoruz hem asfaltlıyoruz. 15 mahalleyi birbirine bağlayan bir gurup yolu olduğu için bölgeye önem veriyoruz. Şanlıurfa’mızın tek jeotermal olan bölgesine giden yolda kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bu yolu Kırsal Hizmetleri Daire Başkanlığımız ile Fen İşleri Daire Bakanlığımız ortak çalışarak turizm yolu statüsüne aldılar. Dolayısıyla önemli olan bu yolu sıcak asfaltla bağlama kararı alındı. 15 mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
Alan temaslarında Başkan Çiftçi’ye eşlik eden AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol da Büyükşehir Belediyesinin halk odaklı çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi.
Başkan Çiftçi ve beraberindekiler alan temaslarının ardından vatandaşlarla sohbet ederek, halkın öneri ve taleplerini dinledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.