banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Kamu Sağlık – Sen, Soma faciasının 5. yılında başsağlığı mesajı yayınladı
BİR AVUÇ KÖMÜR İÇİN BİR ÖMÜR VERENLERE RAHMET VE MİNNET DUYGULARIMIZLA

13 Mayıs 2014 tarihinde Türkiye'nin Manisa ilinin Soma ilçesindeki kömür madeninde çıkan yangın nedeniyle 301 madenci kardeşimizin ölümüyle sonuçlan madencilik kazası halen yüreklerimizi burkan ve unutamadığımız tarihe geçmiş en büyük maden kazasıdır.

Bu meyanda hafızalarımızdan silinemeyen bu acı olayın 5. yıl dönümünde Kamu Sağlık İşçileri Sendikası (Kamu Sağlık – Sen) Genel Başkan Yardımcısı Halil KALKAN yazılı bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada;

“Bugün itibari ile 5. Sene-i devriyesinde bulunduğumuz bu acı ve talihsiz olayda hayatını kaybeden 301 emekçi, yüreği güzel insanımızı rahmet ve minnet ile anıyor, emek dünyası için tekrar başsağlığı diliyoruz.

Şehitlerimizin kıymetli ailelerine ve emanetleri olan güzel yürekli çocuklarına sabırlar diliyor, şu mübarek Ramazan günlerinde Rabbimizden bu emanetlerimize güzel bir gelecek diliyoruz.

Acımız hala taze ve hiç unutulmayacak. Başımız sağolsun” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.