banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Kadir İnanır CHP'yi yerden yere vurdu!

"HERKES KAN KOKUSUNDAN UZAKLAŞTI"

Habertürk'ten Muhsin Kızılkaya'ya konuşan Kadir İnanır, Başbakan Erdoğan'ın muhtemel Köşk adaylığı için, şu ifadeleri kullandı;

"Kaynak Kürt sorunu, başka sorun yok. Çözüm, Gezi'ye kurban gidebilirdi. Şimdi askere gidenler hoplaya zıplaya gidiyor. Herkes kan kokusundan uzaklaştı.

"BAŞBAKAN'IN YERİNDE OLSAM O MAKAMA GİTMEM"

Başbakan'ın yerinde olsam o makama gitmem. Tam Kürt barışını sağlamak üzereysen, siyasi çalkantıların kucağındaysan oraya gitmemelisin."

"SOL KAVGA ETTİKÇE ONLAR KAZANACAK"

Diğer yandan Kadir İnanır; CHP yerel yöneticilerinin Kürt, Laz demeyip eşit hizmet verirse kurtulabileceğini belirtirken, "Bir ideal uğruna toplanmış insanlar kendi karakterlerini o ideale uydurmalıdır. Türkiye'de solcuların en büyük zaafı birbirleriyle hep kavga ediyorlar. Biz kavga ettikçe onlar hep iktidara gelecek." dedi.

"HERKES BENİ CHP'Lİ BİLİR"

"Sokakta kimse sorarsan sor, beni herkes CHP'li bilir. Gerçekten eskiden bir sosyal demokratın Türkiye'deki karşılığı CHP idi. Ama sosyal demokrat anlayışı savunan bir siyasi oluşum, kafatasçı, ırkçı, dinci bir yapılanmayla nasıl ortak olabilir?

"CHP'NİN TEK BİR KURTULUŞU VAR"

CHP'nin tek bir kurtuluşu var. Yerel yöneticiler herkese eşit hizmet verecek. Parti ayrımı yapmadan halkla sıfırdan ilişki kuracak. Bu parti, şu parti ayrımı yapmadan, Kürt, Laz ayrımı yapmadan herkese gönüllerini açacaklar. Bak genel seçime nasıl yansıyor. "

Kaynak: HABERTÜRK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.