banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Bombalı araçları için Bu yöntemi mi kullanıyorlar?

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kaçırılan aracının bombalı saldırılarda kullanılmasından endişe eden vatandaş tedirgin olduğunu söyledi.

Ankara patlamalrı diğer bombalı araç patlamalarında kullanılan araçların bir çoğunun çalıntı çıkması son zamanlarda araçları çalınan vatandaşları tedirgin ediyor. bunlardan birisi de Siverek’te 11 gün önce işyeri önünde park halindeki pikabı kaçırılan Şeyhmus Sımak’e tedirgin etti.

Siverek’te 11 gün önce kaçırılan aracından bugüne kadar bir haber alamadığını belirten vatandaş, aracının olası bombalı saldırılarda kullanılmasından endişe ettiğini söyledi.  

Fırat Mahallesi’nde Mermer atölyesi işleten Şeyhmus Sımak’ın (39) 3 Mart 2016 tarihinde işyeri önünde park halindeki 27 F 6911 plakalı 2004 model beyaz renkli pikabı, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kaçırılmıştı. Tüm aramalara rağmen aracından bir haber alamayan Sımak, aracının bombalı saldırılarda kullanılmasından endişe ettiğini söyledi.

Sımak, “Her zamanki gibi aracımı iş yerimin önünde park ettim. Sabah geldiğimde aracımın yerinde olmadığını gördüm. Durumu hemen emniyete haber verdim. Emniyet mobese kameralarını araştırdı bir sonuç alamadık. Kendi çabalarımızla sınır ilçeleri olan Ceylanpınar, Viranşehir ve Suruç ilçelerine gittik bir sonuç alamadık. Bugünlerde çalınan araçlarla bombalar patlatıyorlar biz ondan endişe ediyoruz. Biz kendi arabamızdan vazgeçtik. İnsanların canına zarar verecekler ondan endişe duyuyoruz.” dedi.

Dün Ankara’da 37 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıda kullanılan aracın Şanlıurfa’dan kaçırıldığı iddia edilmişti. (İLKHA)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.