banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Jandarma'nın Astsubay Alım Resmi Gazete'de Yayınlandı

İçişleri Bakanlığı Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlıg’ndan:
2019 Yıl Jandarma Genel Komutanlığına Ve Sahil Güvenlik Komutanlığına Muvazzaf Sözleşmeli Astsubay Alınacaktır.
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında eğitim ve öğretim görecek. Jandarma Genel Komutanlığının erkek/kadın muvazzaf sözleşmeli astsubay ve Sahil Güvenlik Komutanlığının Erkek/kadın sözleşmeli astsubay ihtiyacını karşılamak amacıyla ün başvurular 25 Şubat - 13 Mart 2019 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır. Başvuruların başlama ve bitiş saatleri alım yapılacak Muvazzafı Sözleşmeli branşları, alım şartları ve diğer detaylar; www.jsga.edu.tr ve www.dgb.gov.tr adreslerinde yeralan "2019Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Muvazzafı Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu" ve "2019 Yılı Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu"nda belirtilmiştir
1. BAŞVURU ŞARTLARI:
3. Ön başvurular sadece httgs:vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresleri ile, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e- Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır. Internet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
b. Adayların "Başvuru Kılavuzunun" tamamını okuduktan sonra başvurusunu yapması gerekmektedir.
c. Başvurular, 25 Şubat 2019 günü başlayıp, 13 Mart 2019 günü saat 23:59'da sona erecektir
ç. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi'ne e- Devlet kapısı üzerinden e~devlet şifresi, mobil imza, eaimza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birisi ile giriş yapılacaktır.
2. ADAYLARDA ARANACAK NİTELİKLER:
a. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
b. Başvuru Kılavuzlarında belirtilen öğrenim programlardan mezun olmak bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak veya kayıt tarihi olarak belirlenen 26 Ağustos 2019 tarihine kadar mezun olabilecek durumda olmak.

c. Jandarma Genel Komutanlığı için Lisans veya ön lisans bölümlerinden mezun olmuş veya 26 Ağustos 2019 tarihine kadar mezun olabilecek durumda olanlar için düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle yirmi yedi (2?) yaşını bitirmemiş (01 Ocak 1992 ve sonrası doğumlular), lisansüstü öğrenimi tamamlamış olanlar için düzeltilmemiş nüfus kaydına göre otuz iki (32) yaşını bitirmemiş olmak ['01 Ocak 1987 ve sonrası doğumlular)
ç. Sahil Güvenlik Komutanlığı için ön lisans bölümlerinden mezun olmuş veya 26 Ağustos 2019 tarihine kadar mezun olabilecek durumda olanlar için düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle yirmi yedi (27) yaşını bitirmem'ış (01' Ocak 1992 ve sonrası doğumlular)
d. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak.
e. internet adreslerinde yayımlanan "2019 Yılı J.Gn.Komutanlığı Muvazzafı Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu" ve “2019 Yılı S.G.K.Iığı Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu"nda belirtilmiş olan başvuru şartlarını taşımak.
3. BAŞVURU YERİ, ZAMANI VE ŞEKLİ:
a. Ön başvurular httgs:vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adreslerinden ulaşılabilecek Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla e-devlet Şifresi. mobil imza, e-imza. TC. kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birisi ile 25 Şubat - 13 Mart 2019 tarihleri arasında giriş yapılacaktır.
b. Başvurusu kabul edilip seçme sınavlarına katılmaya hak kazanan aday listesinin ve sınavlarla ilgili uygulama esasları, sınav ücreti yatırma duyurusu, sınav merkezi, sınav tarihi ve diğer tüm duyurular www.jandarma.gov.tr. www.sahilguvenlik.gov.tr ve www.jsga.edu.tr internet adreslerinden ilan edilecektir.
c. Başvuru kılavuzları okunmadan, internet ortamında başvuru yapılmamalıdır. Başvuru esnasındaki yapılabilecek yanlış kodlamalar ve yanlış beyanlardan ilanların takip edilmemesinden doğacak olumsuz sonuçlardan aday sorumludur.

4. İLETİŞİM BİLGİLERİ:
a. İletişim Bilgileri:
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) Yerleşkesi
JSGA Başkanlığı Personel Temin Merkez Komutanlığı
Beytepe/Çankaya/ANKARA
TEL: (0312) 464 4836
b. Resmi İnternet Adresleri:
(1) Jandarma Genel Komutanlığı: www.jandarma.gov.tr
(2) Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı: www.jsga.edu.tr
(3) Sahil Güvenlik Komutanlığı: www.sahilguvenlik.gov.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.