banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Jandarma Genel Komutanı Kalyoncu, Vali Güvenç ile görüştü

Orgeneral Bekir Kalyoncu’ya ziyareti esnasında 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Recep, Diyarbakır Jandarma Bölge komutanı Tuğgeneral Seyfullah Saldık, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt ve Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun eşlik etti.

 

Vali Güvenç tarafından karşılanan Orgeneral Kalyoncu, Valilik önünde tören merasim mangasını selamladı. Valilik Şeref defterini imzalamak üzere Şeref Salonuna geçen Orgeneral Kalyoncu, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Valilik makamına geçti.

 

Burada Vali Güvenç ile bir süre görüşen Jandarma Genel Komutanı Kalyoncu ve beraberindeki heyet daha sonra Şanlıurfa Valiliğinden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.