banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

İzzettin Küçük; Gazetecileri gözaltına aldırmadım

Valilikten yapılan açıklamada: "Bugün (16/06/2015 ) bazı basın yayın organlarında “Vali Sorulara Sinirlendi, 4 Gazeteciyi Gözaltına Aldırdı” şeklinde haberler yayınlanmıştır.

 

İlimiz Valisi Sayın İzzettin Küçük, bugün öğleden sonra Tel Abyad’dan Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesine geçiş yapan Suriyelileri ziyaret etmek ve son durum hakkında yetkililerden bilgi almak üzere ilimiz Akçakale ilçesine gitmiştir. İlk olarak Akçakale Gümrük Kapısında sağlık kontrolü yapılan Suriyeli misafirleri ziyaret eden Valimiz İzzettin Küçük; ardından bölgede çalışan gazetecilere açıklamalarda bulunmuştur.

 

Bu sırada gazetecilerin Valimiz İzzettin Küçük’e soru sorması üzerine Valimiz İzzettin Küçük, soruları cevaplamayacağını belirterek açıklamalarını sonlandırmıştır. Bölgenin sınırda oluşundan kaynaklanan hassasiyetler gereği Valimiz İzzettin Küçük’ün açıklamalarının ardından bazı gazetecilerin kimlik kontrolleri yapılmıştır. Haberlerde ve sosyal medyada iddia edildiği gibi gazetecilere yönelik her hangi bir gözaltı söz konusu değildir" denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.