banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

İzmir'de 4 göçmen suda boğularak hayatını kaybetti

Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, İzmir Eğriköy yakınlarında yasa dışı yollardan Avrupa ülkelerine geçmeye çalışan 4 göçmen hayatını kaybederken, 22 göçmen kurtarıldığı, kayıp bir göçmeni arama çalışmalarının ise sürdüğü belirtildi.

Yapılan açıklamada, dün gece saat 02.42’de, İzmir Eğriköy önlerinde denizden insan sesleri geldiği ihbarı üzerine 3 sahil güvenlik botu görevlendirildiği, olay mahallindeki balıkçı tekneleri tarafından 22 göçmenin sağ olarak kurtarıldığı, 1 göçmenin cansız bedeninin denizden alındığı belirtildi.

Daha sonra yapılan çalışmalar sonucu sahil güvenlik botları tarafından 3 göçmenin cansız bedeninin denizden alındığı belirtilerek, göçmenlerin ifadelerinden toplam 28 kişi oldukları bilgisinin alınması üzerine kayıp olan 2 düzensiz göçmen teknesinin bulunması maksadıyla 3 sahil güvenlik botu ve bir sahil güvenlik helikopterinin olay mahalline sevk edildiği, kayıp göçmenlerin bulunması için arama faaliyetine devam edildiği bildirildi. (Vedat Aydın-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.