banner2
Öne Çıkanlar toz Urfa Sugeldi Candeias Douglas Tanquee

İYİLİK DERNEĞİ URFA’DA 2 OKULU YENİLEDİ

İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik Derneği) Şanlıurfa İl Temsilcisi Ömer Habeş çalışmaları sonucu şehrimizde bulunan iki köy okulu baştan aşağı yenilendi.

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesinde bulunan Seyhçoban ilkokulu ve Tekeli ilkokulu derneğin yaptığı çalışmalar sonucu yep yeni görüntüsüne kavuştu.
Dün düzenlenen programa Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Arif Kırıkçı, Haliliye Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Halil Eren, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Mustafa Kırıkçı, İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik Derneği) İl temsilcisi Ömer Habeş ve İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik Derneği) gönüllüleri katıldılar.
Ömer Hebeş “Okullar pandemi nedeniyle uzun süre kapalı kaldı. Çok sayıda öğrenci bu dönemi evlerinden online derslere katılarak geçirdi. Bu dönem göz önüne alındığında, özellikle köy okullarında okuyan çocuklar için Köy Okullarını Yenileme Projesi başlattık. Proje kapsamında bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını üstlendiğimiz okullarda eğitim hayatına devam eden öğrencilerimize de kırtasiye desteğinde bulunuyoruz.
İyilik Derneği bugün Şanlıurfa’da bulunan Şeyh Çoban İlkokulu’nun bakım ve yenileme çalışmalarını tamamlayarak açılışını gerçekleştirdi. Okul açılışında bulunan İyilik Gönüllüleri de çocukların daha iyi bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak için canhıraş çalıştı.
İyilik Derneği Şanlıurfa Temsilciliğini yürüten Ömer Hebeş “Her yıl yüzlerce çocuk, zorlu şartlar altındaki okullarda eğitim görmek üzere hayatlarında yeni bir yolculuğa çıkıyor. Her birinin ayrı hayalleri, ayrı beklentileri ve geleceğe dair birbirinden güzel umutları olduğunu biliyoruz. Bu umutları yeşertmek, büyütmek üzere hep birlikte elimizi taşın altına koyuyor geleceğimizin temsilcileri olan kıymetli çocuklarımızın eğitim, öğretim gördükleri okulları yenilemeye devam ediyoruz. Urfa genelinde hali hazırda Tekerli İlkokulu’nda da fizibilite çalışmalarımız tamamlandı. Çok yakında bu okulumuzda da gerekli bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirerek öğrencilerin istifadesine sunacağız” dedi.
Proje hakkında detaylı bilgi almak isteyen okuyuculara bir hatırlatmada bulunan Hebeş, “www.iyilikdernegi.org.tr sitesinden ya da İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz” dedi.
İletişim:
İyilik Derneği
Ali Kuşçu Mahallesi Başimam Sokak
No:11 Kat: 1-2-3 Fatih/İstanbul
+90 552 546 70 11
info@iyilikdernegi.org.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.