banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

İyiliği bulaşıcı hale getiren 4 güzel çocuğu İHH Ağırladı

Çocukların bu güzel hareketinden dolayı kutlayan İHH Şanlıurfa il temsilcisi Behçet Atila, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Şanlıurfa merkez Karaköprü ilçesi Esentepe mahallesi'nde ikamet eden Muhammed DURDU(12), Muhammed Burak CEDİ(10), Kerem Mızrak(11) ve Yusuf DURDU(8) adlı dört çocuk arkadaşa erken yaşta iyilik bulaşmış.
Bu dört çocuk Hocalarından, İHH yetim çalışmalarımızdan ve ailelerinin duyarlılığından etkilenip kendi aralarında organize olmuşlar. Yetimler yararına bizden kumbara istediler. Aldıkları kumbaraları mahalledeki esnafı gezerek destek istemişler. Çocukları, dilenci diyerek dükkanlarından kovanlardan tutun da, Afferrin deyip tebrik eden bakkal amcalara kadar bir çok macera yaşamışlar ama sonunda (yaklaşık 10 günde) iyilik depoları olan kumbaralarında 150 tl biriktirmişler. Bugün getirip bize(şanlıurfa İHH'ya) teslim ettiler. Bu çocukları ve anne/babalarını tebrik ederiz.
Bizi çok duygulandırdılar ve çok umutlandırdılar.
Bu yaşta iyilik bunlara bulaştıysa inanın bunların işi çok zor(!) ama bu vakıa inananların işinin kolaylaşacağı demektir. Allah yardımcıları olsun. Darısı ablaların, teyzelerin, halaların, abilerin, amcaların, dayıların yani bizlerin başına.
Umudum çok arttı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.