banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

İşte yolun kapanmasına neden olan şüpheli paketten çıkan

Viranşehir İlçe Milli Eğitim karşısında bulunan şüpheli paket için polis güvenlik çemberi oluşturarak yolu trafiğe kapattı. Araçlar tali yola yönlendirilerek Şanlıurfa istikametine gönderdi.

Şanlıurfa'dan gelen bomba imha ekibi saat 17.30 sıralarında şüpheli pakete müdahale etti. Müdahaleden önce 112 acil ambulansta olay yerine çağrıldı. Şüpheli pakete bağlanan fünye büyük bir gürültü ile patladı. Patlayan çanta boş çıktı. Daha sonra polis ekiplerinin gözetiminde bavul üzerinde inceleme yapıldı. Burada yapılan incelemenin ardından bavul emniyet müdürlüğüne götürüldü. Valizin okul çantası olduğu ve boş olduğu bildirildi.

Yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kısmen kapanan Viranşehir-Şanlıurfa yoluda tekrar trafiğe açıldı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.  bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.