banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Birecik Michel Mboula 1899 Hoffenheim Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın

Son dakika haber... DHKP-C'ye operasyon: 14 gözaltı



İstanbul Avrupa Yakası'nda bulunan bir ilçede DHKP-C’ye yönelik düzenlenen operasyonda 4'ü çocuk 14 şüpheli gözaltına alındığı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, polise silahlı saldırı, polis aracının kurşunlanması, bir vatandaşın silahla öldürülmesi, bir vatandaşın silahla yaralanması, araç kurşunlanması, yağma, gasp ve çok sayıda suça karışan şüphelilere yönelik operasyon başlattı.

Yapılan fiziki ve teknik takibin ardından Sultangazi’de belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Operasyonda 4’ü çocuk 14 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerden 3 kişi sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken, 4 çocuk ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

6 şüphelinin ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.