banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

İstanbul Trafik Uzmanları Urfa'daki Trafik sorununa el attı

İstanbul Teknik Üniversitesi ve Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden İstanbul Büyükşehir Ulaşım Birimi uzmanları, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç’in daveti üzerine şehrimizin ulaşımı konusunda en iyi şekilde neler yapılabileceği konusunda incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldiler.
Ulaşım uzmanları Şanlıurfa’da
1999’da İstanbul Büyükşehir Belediyesinde (İBB) APK Daire Başkanı, 2000 yılında İBB’de yeni kurulan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerini başarıyla yürütmüş olan ve halen Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Ulaştırma Mühendisliği Bölümü Başkanı görevini yürüten Prof.Dr.Rafet Bozdoğan ve beraberinde halen Yalova Üniversitesi, Ulaştırma Mühendisliği Bölümü, Bölüm Başkan Yardımcısı  Asistan Prof.Dr. Yavuz Delice ve Yar.Doç.Dr. Bohaçhan Akalın Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Şanlıurfa (Haliliye, Eyyübiye, Karaköprü) merkezinde ve Viranşehir ilçelerinde gezi ve incelemelerine başladılar.
Uzmanların raporuna göre tedbir alacağız
Ulaşım uzmanlarının ilk olarak Siverek ilçesinde incelemelere başladıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, “Urfa’nın trafik sorununu görüşmek üzere davet ettiğimiz uzman ekip İstanbul’dan geldi. Görüşme sonrası incelemeye başladılar. Şanlıurfa'nın trafik konusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesinin uzman ekibi ile birlikte bizde zaman zaman sahada incelemelere başladık. Karaköprü 50 metrelik ve 35 metrelik yollarda incelemelerde bulunduk. Otogar kavşağında incelemelerde bulundular. Biz il genelinde çalışmalarımızı sürdürürken uzman ekipte kendi incelemesini sürdürüp bize rapor halinde sunacaklar. Ona göre tedbirimizi alacağız” dedi.
Prof.Dr.Rafet Bozdoğan ise, beraberindeki uzman arkadaşları ile öncelikle Şanlıurfa, Siverek ve  Viranşehir ilçelerinde kulaktan duyma yada başkalarının söyledikleriyle değilde kendi gözleriyle görüp genel bir rapor hazırlayacaklarını, Celalettin Beye brifing verip Şanlıurfa’dan ayrılacaklarını söyledi.
Uzman Ekip sahada incelemelerine devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.