banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suriye

İşsizlere Müjde! DHMİ Urfa'da 180 Personel alacak

Hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü 19 Şubat salı günü Ankara'da DHMİ Genel Müdürlüğü'nde yapılacak.

DHMİ'nin çıktığı ihale, 184 vardiya sorumlusu, 47 proje sorumlusu, 3 bin 388 özel güvenlik personeli olmak üzere toplam 3 bin 619 personelle güvenlik hizmeti satın alma işini kapsıyor.

Çalışanların görevlendirelecekleri yerler sayıları ile şöyle; Şanlıurfa GAP Havalimanı ve Eski Şanlıurfa Havalimanı ile Korçik SSR Radar İstasyonu-180 personeli alınacak

İŞTE ALINACAK OLAN PERSONELDEN İSTENEN ÖZELLİKLER:

Özel güvenlik personelinde aranan şartlardan bazıları şöyle; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından yasaklı olmamak, En az lise veya dengi okul mezunu olmak, 18 yaşı doldurmuş olmak, Görevinin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engelli bulunmamak. 5188 sayılı kanunun 14.maddesinde belirtilen özel güvenlik temel eğitimini başarıyla tamamlamak, Özel güvenlik personelinin fiziki görünümü ve diksiyonu düzgün olacak.
Erkeklerde boy 170 cm ve üstü, kilo ise boy uzunluğuna orantılı olarak boyunun son iki rakamının 10 kg eksiğini-15 kg fazlasını aşmayacak.
Bayanlarda boy 160 cm ve üstü, kilo ise boy uzunluğuna orantılı olarak boyunun son iki rakamının 10 kg eksiğini - 15 kg fazlasını aşmayacak.
Proje sorumluları ile vardiya amirlerinde boy, kilo ve yaş kriterleri aranmayacak. Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına mahkum olmamak.

Kamupersoneli

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÖzHilvanli Kekobey 5 yıl önce

Referans gerkiyi mi?

Avatar
Ali bilen 4 yıl önce

İşe ihtiyacım var benide alsalar

Avatar
Ali bilen 4 yıl önce

İşe ihtiyacım var benide alsalar