banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

İŞKUR'dan Batman Müftülüğe 275 personel verildi

Batman İŞKUR Müdürü Besim Eviz, İl Müftü Vekili Muhammed Yusuf Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Eviz, toplum yararına program kapsamında İl Müftülüğüne bay-bayan 125 personelin istihdam için gönderdikleri söyledi.

Bunların İl Müftülüğüne bağlı cami ve Kur’an Kurslarında işe başladıklarını ifade eden Besim Eviz, bunlara ilaveten 150 personelin daha İl Müftülüğü emrinde çalışmak üzere görevlendirileceğini belirtti.

İl Müftü Vekili Yusuf Yaşar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her iki kurumun ortak çalışma gayesi istihdam ve halka hizmettir. İl Müftülüğü olarak kurumlar arası işbirliğini önemsiyoruz. Halka hizmet konusunda kurumların işbirliği içinde çalışması konusunu önemsiyoruz. İŞKUR ile önceki dönemlerde başarılı projelerde beraber çalıştık.” dedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.