banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı Hilvan'a geldi

Kısa bir süre önce Hilvan Belediyesi bünyesinde açılan Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezindeki İŞKUR'lularla bir araya gelen Yazıcı, önümüzdeki günlerde mevcut kurs sayısının arttırılacağını söyledi. 

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mehmet Arkan, İŞKUR Daire Başkanı Ahmet Toraman, Ak Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme, Şanlıurfa İŞKUR Müdür Yardımcısı Mustafa Elgün ile birlikte incelemelerde bulunan genel müdür Nusret Yazıcı, Hilvan Belediyesi bünyesinde açılmış olan Kadın Kültür Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan el sanatları ürünlerini incelerken, beklentilerinin çok üstünde olduğunu ifade etti.
Yazıcı ' Amacımız, kadınıyla erkeğiyle Türkiye'nin ekmeğini hep beraber büyütmektir. Büyük bir çaba sarf ederek kültür merkezinin açılmasına vesile olan belediye başkanına çok teşekkür ederim' dedi.
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık' da verdiği desteklerden dolayı İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı'ya teşekkür etti.
Hilvan bayanları için büyük bir şans olduğunu ifade eden milletvekili adayı Mehmet Arkan, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.