banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

İsim isim atanan bin 236 hakim ve cumhuriyet savcısı listesi



Resmi Gazete'de yayımlanan Hakimler ve Savcılar Kurulu kararnamesiyle toplamda bin 236 hakim ve cumhuriyet savcısı adayının ataması gerçekleştirildi.

Hakimler ve Savcılar Kurulu'na ilişkin atama kararnamesi ve Ekvator Ginesi Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi ataması Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bin 236 hakim ve cumhuriyet savcısı ataması yapıldı
TOPLAM BİN 236 ADAY ATANDI

HSK Kanununun 13. maddesi gereğince ad çekme usulüyle gerçekleştirilen kararname ile adli yargıda bin 178 hakim ve cumhuriyet savcısı adayının, idari yargıda ise 58 hakim adayının ataması gerçekleştirildi.

Bin 236 hakim ve cumhuriyet savcısı ataması yapıldı.

ATANAN HAKİM VE SAVCILARIN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ


BÜYÜKELÇİ ATAMASI DA YAPILDI

Bugünkü sayıda yayımlanan kararda, Dışişleri Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Elçi Şebnem Cenk’in, Ekvator Ginesi Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi olarak atandığı bildirildi.

Söz konusu atamanın Dışişleri Bakanlığının 16 Şubat 2018 tarihli ve 119 sayılı yazısı üzerine, 23 Nisan 1981 tarihli ve 2451 sayılı Kanunun 2’nci maddesine göre, Bakanlar Kurulunca 19 Şubat 2018 tarihinde kararlaştırıldığı kararda yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.