banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

İrfan Kılıç: Karaköprü’yü daha modern bir hale getireceğiz

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Belediyelere Başkan aday adayı olan isimlerden birisi olan İş Adamı İrfan Kılıç, çalışmalarına aralıksız devam ederken ziyaret ettiği ortamlardan memnun kalarak çıkıyor. Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Karaköprü Belediye Başkanlığı için Ak Parti il başkanlığına aday adaylığı müracaatını gerçekleştiren İş Adamı İrfan Kılıç akraba ve dostlarımla bu yarışa girdiğini söyledi.
Karaköprü’nün daha modern ve yaşanbilir bir kent haline getirebilmek için bu yarışa varım diyen Kılıç, Ak Parti çatısı altında olmaktan gururluyum. Bunun için Partim Aday adaylığı süresinde bana görev verirse Karaköprü hak ettiği noktaya getireceğim. İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.