banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu

İrfan Kılıç, Karaköprü Belediye Başkanlığına Aday oldu VİDEO

Ak Parti’den Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kadar merkez ilçeler için Belediye Başkan aday adaylarını da kamuoyu merak ediyor. Şanlıurfa’lı iş adamı İrfan Kılıç, bazı STK, ve Kanaat önderleri ile görüşmeler yaptıktan sonra Karaköprü ilçe Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Beraberinde Karaköprü İlçesine bağlı çok sayıda köy muhtarı ve kanaat önderi ile birlikte İl Başkanlığına gelen İrfan Kılıç, burada resmi müracaatını yaptı. İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’e resmi müracatını yapan Kılıç, önemli açıklamalarda bulundu.


Şanlıurfa’nın Merkez ilçe Karaköprü İlçesine en iyi hizmeti vermek için adaylığını açıkladığını belirten Hayırsever iş adamı İrfan Kılıç,’bugüne kadar  Şanlıurfa’da iş alanında katkı sundum,  bundan sonra Karaköprüİlçesinde  yönetici olarak bu hizmeti vermeye talip olduğunu söyledi. Belediye başkanlığı seçimi için Karaköprü  ilçesinde AK Parti'den aday adayı olan İrfan Kılıç, hizmetine talep olduğunu açıkladı. Karaköprü ilçesinde AK Parti'den aday adayı olması ile ilgili olarak açıklama yapan Kılıç, " AK Parti'nin son dönemlerdeki Türkiye ve bölge için yaptıkları özellikle çözüm sürecindeki çalışmalarını takdirle karşıladığı için ve güzel bir özgürlüğün bölgeye geleceğine inandığı içinAk Partiden siyasete atılıyorum. Ak Parti Kadroları Şanlıurfa’da önemli yatırımlara imza attılar. Belediyecilik anlamında Türkiye genelinde önemli  başarılara imza attılar. Bende Şanlıurfa veTürkiye’nin bir çok bölgesinde yatırımlarımız oldu. Bilgi ve becerilerimi Karaköprü ilçesi harcamak istiyorum. Karaköprü  bölgenin parlayan yıldızı olmalıdır’dedi.

İrfan kılıç'ın müracaatını alan Başkan Av. Yusuf eğilmez ise; "İrfan Beye başarılar diliyorum. Ailesine, Karaköprüye, İlimize ve partimize hayırlı olsun" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.