banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Balıklıgöl

İpekyol'da feci kaza; 1 ölü VİDEO

Şanlıurfa’da Kamyonet ile otomobil çarpıştı çarpışmanın etkisi ile 4 kişi yaralandı, 1 kişi öldü.

 

Kaza gece geç saatlerinde Şanlıurfa-Gaziantep yolu üzeri ipek yolunda meydana  geldi. Alınan bilgiler göre Cebrail Vurma Yönetimindeki 63 K 6964 Plakalı kamyonet ile  Abdullah Aslan idaresindeki 68 EC 366 Plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada. Cebrail Vurma, Abdullah Aslan. Ahmet Çakmak, eşi Ayşe Çakmak ve Hatice Karakaş yaralandı. Sürücülerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi intikal etti. Yaralılar Balıklıgöl devlet hastanesi Harran üniversitesi araştırma hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Ayşe Çakmak Yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulmayarak öldü.

 

 

Kaza sebebiyle Şanlıurfa-Gaziantep  karayolu yaklaşık yarım  saat trafiğe kapanırken uzun araç kuyruğu oluştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.