banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

İlk Bahar geldi, fidan dikimine başlandı

Soğuk geçen kış mevsiminin ardından havaların ısınmasıyla birlikte fidan satışları da başladı. Vatandaşların meyve fidanlarına rağbet göstermesi fide satanların yüzlerini güldürdü. Fidancılarda çam, Hicaz narı, kayısı, erik, hurma, zeytin, şeftali, kiraz, vişne ve elma meyve fidanlarının satışlarına başlandı. Meyve fidanlarının fiyatları 5 ile 20 lira arasında değişiyor.

Bu konuda  devletin zeytin ve cevize vermiş olduğu fidan ve sulama desteğinin göz ardı edilmemesi gerektiğinin altını çizen fidan üreticileri, “geçen yıl ceviz iyi para etti, doğal olarak bu işe gerek küçük gerekse büyük yatırımcıların ilgisi arttı, bu nedenlerden dolayı da fidan satışlarında ciddi artışlar oldu” dedi.(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.