banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

Dolandırıcıların yeni hedefi Üniversite Öğrencileri oldu

Dolandırıcı çeteleri Üniversitede okuyan öğrencileri çeşitli vaatlerle kandırarak adına PTT matik kartı çıkarmak süreti ile onları kendi dolandırıcılıklarına ortak ederek öğrencileri suça itiyorlar.

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ UYARDI

Dolandırıcı çetelerin tuzağına düşülmemesi konusunda Harran Üniversitesi rektörlüğü öğrencileri uyaran SMS attı. tüm öğrencilere atılan SMS ile bu tuzağa karşı dikkatli olmaları istedi.

Üniversite gönderdiği SMS'de şunları yazdı: "İletişim araçları yoluyla dolandırıcılık yapan şahıslar, üniversitemiz öğrencilerinden PTT Matik kartı çıkartmaları ve bu kartı bazı vaatler karşılığında kendilerine vermelerini talep etmektedirler. Bu dolandırıcılar, öğrencinin kartını kullanarak öğrenciyi suçlu duruma düşürmektedir.
Mağdur olmamak için, kendi adınıza çıkardığınız kartları başkalarına vermeyiniz.
(Harran Üniversitesi Rektörlüğü)"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.