banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

İlci; İngilizce Bir İhtiyaç Değil Zorunluluktur


Redhouse Resimli İngilizce –Türkçe Sözlükleri dağıtım törenine  İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bekir Özel ve Sev Kitap Yayıncılık sorumlusu Pelin Yılmaz, Ar-Ge biriminden İbrahim Canbek, Zübeyir Gökhan Doğan ve Okul Müdürleri  katıldı.
İstanbul Sev Matbaacılık ve Yayıncılık Eğitim Tic. Aş’den temin edilen  Redhouse Resimli İngilizce –Türkçe Sözlükleri sırasıyla Fatih Sultan Mehmet İlkokulu, Yakup Kalfa İlkokulu ile Urfa Anadolu Lisesi öğrencilerine törenle dağıtımı yapıldı.
İngilizce sözlük dağıtım töreninde bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci “İngilizce uluslararası bir dil olup dünyanın her yerinde geçerliliği olan global bir dil yani dünyanın ortak dilidir. Türkiye'de çalışma hayatı gereği hemen hemen tüm pozisyonlarda İngilizce bilmek gereklidir fakat bunun yanında insanlarımızın kişisel gelişimi açısından da özellikle önemlidir.  Şanlıurfa’mızın İnanç Turizminin başkentlerinden biri olması vesilesi ile de gelen yabancı turistlerle iletişim içinde önemli bir ihtiyaçtır. Özellikle son dönemlerde eğitim ve ekonomik alanlarda yapılan yatırımlara adapte olunması ve teknoloji çağına ayak uydurulması adına İngilizce dili bir ihtiyaç olmak tan çıkmış bir zorunluluk halini almıştır. Bu kapsamda yabancı dil öğrenmenin hayatınızın tüm alanlarında önemini anlayıp SEV yayıncılık tarafından size armağan edilen sözlüklerle bir başlangıç yapıp daha da ileri boyutlara taşımanızı istiyorum,  ilimiz eğitimine katkılarını sunan SEV yayıncılığa, Pelin Yılmaz hanım efendiye ve Müdürlüğümüz Ar-Ge birimi çalışanlarına desteklerinden dolayı buradan teşekkür ediyorum” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından sırasıyla Fatih Sultan Mehmet İlkokulu, Yakup Kalfa İlkokulu ve Urfa Anadolu Lisesi Öğrencilerine temin edilen kitaplar törenle dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.