banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

İlçe Halkı Balkonunda Dinledi

Şanlıurfa’da Karaköprü Belediyesi, Covid- 19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağında 3 gün boyunca iftardan sonra mobil araçla vatandaşlara ilahi ziyafeti yaşattı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla her gün bir mahallede mobil araçla ilahi dinletisi yapılırken, vatandaşların evlerinde bir nebze olsun Ramazan coşkusunu yaşaması amaçlanıyor.  

Başkan Baydilli tüm dünyada sıkıntılı bir dönemden geçildiğini hatırlatarak, "Vatandaşlarımızın bir nebze olsun içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayının maneviyatını evlerinde hissetmesi ve keyifli zaman geçirmesini hedefliyoruz' dedi.

Başkan Baydilli şöyle devam etti: "Mobil araçla ilahi grubumuz sokaklarda ilahi söylüyor, vatandaşlarımız da sosyal mesafe kuralını ihlal etmeden evlerinde bu etkinliğe eşlik ediyorlar. Hem vatandaşlarımız için hem de bizim için bu sıkıntılı günlerde güzel bir anı oldu. Mobil aracımız mahallelerimizde programlarını sürdürecek. Bu etkinliğimize evlerinin balkonlarından, pencerelerinden katılım göstererek katkıda bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Biz yaptığımız tüm hizmetleri vatandaşlarımızı mutlu etmek için gerçekleştiriyoruz. Mutlu bir Karaköprü oluşturmak bizim en büyük görevimiz ve temennimizdir. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımıza hayırlı, bereketli Ramazanlar diliyorum."

Vatandaşlar da yapılan mobil araçla ilahi dinletisi etkinliğinden memnun olduklarını belirterek Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.