banner2
Öne Çıkanlar karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Nicolò Zaniolo KCCA FC Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy

Vali Tuna'ya Suruç'ta yoğun ilgi gösterdiler

İlçede ilk olarak kaymakamlığı ziyaret eden Vali Güngör Azim Tuna; burada ilçe kurum amirleri tarafından karşılandı. Daha sonra Suruç kaymakamı Abdullah Çiftçi’nin makamına geçen Vali Tuna; Suruç hakkında Kaymakam Çiftçi’den bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Suruç Meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; meydanda bulunan çayhanede vatandaşlarla sohbet etti. Suruçlu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Vali Tuna; vatandaşların sorun ve taleplerini tek tek dinledi.

Sohbetin ardından çarşı esnafını da ziyaret eden Vali Güngör Azim Tuna; esnafa işlerinde hayırlı kazançlar diledi. Çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Tuna; okullarını aksatmamaları konusunda çocuklardan söz aldı.

Esnaf ziyaretinin ardından Şanlıurfa’ya dönen Vali Güngör Azim Tuna’ya; Kaymakam Abdullah Çiftçi ve Milletvekili İbrahim Halil Yıldız da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.