banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

İlçe Belediye Başkanlarının 2019 Yılı Mesajı

BAŞKAN FEVZİ DEMİRKOL’UN YENİ YIL MESAJI
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 2019 yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında Göbeklitepe yılı olarak ilan edilen 2019’un hayırlara vesile olmasını dileyerek, vatandaşların yeni yılını kutladı.

“Vatanımız, birliğimiz, bayrağımız, inancımız, sevgimiz ve saygımız gibi tüm kadim değerlerimizin ışığında yeni bir yıl geçirmemizi dilerim” diyen Başkan Fevzi Demirkol, yayımladığı mesajında şunları kaydetti:
“Bölgemizin kalkınmasına katkı sağlayacak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Göbeklitepe yılı olarak ilan edilen 2019’un, hayırlı bir yıl olmasını temenni ederim. Haliliye İlçemizde bulunan ve 12 bin yıllık tarihi ile UNESCO Dünya Mirası Kalıcı Listesinde yer alan Göbeklitepe’nin tanıtımı için ulusal ve uluslararası platformlarda geçmiş yıllarda yaptığımız çalışmalarımızı, 2019 yılında da arttırarak devam ettireceğiz. 2019 yılının, milletimizin refahının her geçen gün biraz daha artacağı güzel bir yıl olmasını dilerim. 2018 yılında vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Ayrıca 31 Aralık Mekke’nin Fethinin Yıldönümünü de kutlarım. Şifa bekleyen hastalarımıza, güzel bir gelecek için eğitimine devam eden öğrencilerimize, fedakâr öğretmenlerimize, rızkının peşinde emek vererek bu ülkeye de katma değer sağlayan tüm vatandaşlarımıza, ömrü bu yılın takviminde başlayacak tüm bebeklerimize, değerli halkımıza, şimdiden sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diliyorum. Selamlar ve saygılar sunuyorum.”
BAŞKAN EKİNCİ’DEN YENİ YIL MESAJI

 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, 2019 yılının ülkemize birlik, beraberlik, huzur ve refah getirmesini diledi.
 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Ekinci yeni yıl mesajında; "2018 yılını geride bıraktık. . Yepyeni umutlarla ve daha büyük bir mücadele azmiyle 2019 yılına merhaba diyoruz. 2019 yılının tüm insanlığa huzur, sağlık, barış ve mutluluk getirmesini temenni ederiz.” Dedi.
 2019 yılının başta Eyyübiye ilçemiz olmak üzere, Şanlıurfa’mız, bölgemiz ve ülkemiz için büyümeye ve gelişmeye, huzur ve kardeşliğin pekişmesine, yardımlaşma ve dayanışmanın katlanarak artmasına vesile olmasını ümit ediyoruz diyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kardeşlik, sevgi, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu.
 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, daha yaşanılabilir bir Eyyübiye için 2014 yılından bu yana çalıştıklarını belirterek, yeni yılda da verilen görev ile birlikte çalışmalarına ve projelerine ara vermeden devam edeceklerini kaydetti. Vatandaşların talepleri doğrultusunda hizmetlerine devam edeceklerini kaydeden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bu duygu ve düşüncelerle 2019 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya ve İslam coğrafyasına barış, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm hemşerilerime saygı ve sevgi iletiyorum" şeklinde konuştu.
BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN YENİ YIL MESAJI
 
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yeni yıl için bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında 2019 yılının yeni bir umut olduğunu belirten Başkan Baydilli, yeni yılın Türkiye ve Şanlıurfa için hayırlı geçmesini diledi.
 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 2019 yılına girerken bir mesajı yayınlayarak vatandaşların yeni yılını kutladı. 
Başkan Baydilli mesajında şunlara yer verdi 
 2018 yılını acısıyla, tatlısıyla ve yeni tecrübeler kazanarak geride bıraktık. Bu yıl vatandaşlarımıza hizmet için çalıştık ve güzel çalışmalarda bulunduk. İlçemizin kalkınması adına yeni yatırımlar yaptık ve bazı eserleri ilçemize kazandırdık.
 İlçemizde eğitime katkı sağlamak için iki tane okuma evi faaliyete geçirdik, yeni parklar ve yeşil alanlar yaptık. Kırsal mahallelerimizin tamamına köy içi yollarda stabilize malzeme serimi yaparak kırsalımızı çamurdan arındırdık. Yine kırsalımıza semt sahaları ve çok amaçlı salonlar kazandırmaya devam ettik. Kültür ve sanat etkinliklerimizle farklı konukları ilçemizde vatandaşlarımızla buluşturduk. Her mahallemize bir muhtar evi kazandırarak muhtarlarımızın daha iyi bir ortamda hizmet etmesine yardımcı olduk. Her mahallemizde oluşan yeni yol ihtiyacını karşılamak üzere yeni yollar açtık ve alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşeme çalışması yaptık. Kadınlarla ve çocuklarla ilgili birçok faaliyet ve çalışma gerçekleştirdik. Dezavantajlı ve engelli kardeşlerimizin istihdamı için 'Sosyal Çarşı' projemizi hayata geçireceğiz.
 Yani biz ne yaptıysak Karaköprü'müzün refahı ve vatandaşlarımıza hizmet adına yaptık. Biz bu geçtiğimiz sene boyunca tüm ekiplerimizle birlikte Karaköprü'ye hizmet için durmadan yorulmadan çalıştık. Tüm mesai arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyorum. İnşallah 2019 yılında da bu hizmetlerimiz artarak devam edecektir.
 2019 yılının tüm dünyada ve İslam aleminde akan kanların durmasına, sulhun hakim olmasına ve huzurun tesis edilmesine vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyor, yeni yılın ve Mekke'nin Fethinin yıl dönümünün hayırlı olmasını diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.