banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir PKK Kuşadasıspor Manchester United 23 Galatasaray Candeias

İl Özel İdaresinde Gerçekten Neler Oluyor


Genel Sekreter Uğur Büyükhatipoğlu, kamuoyunda çeşitli dedikodulara neden olan görevden alınma ve istifalarla ilgili açıklama yapmaktan kaçınması kafalarda soru işareti bırakmaya devam ediyor.

2005-2008 yıllarında Şanlıurfa ‘ya gelen Trilyonlarca ödeneğin yersiz ve uygunsuz harcanmasının kamuoyunda konuşulmaya başlanması üzerine 2008 yılında yolsuzlukları önlemeleri için göreve getirilen ekip, Uğur Büyükhatipoğlu’nun İl Genel sekreterliğine getirilmesinden sonra huzursuzluklar başladı.

Şanlıurfa Valiliğine yeni atanan Vali Celalettin Güvenç göreve başlar başlamaz İdari Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Kaya Görevinden alınarak Yerine Teknik Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden alınan Makine Mühendisi Mehmet Uslu atandı.

Makine Mühendisi Mehmet Uslu’nun Teknik Genel Sekreter Yardımcılığından, Zeki Kaya’nın İdari Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden alınması ile Uygunsuz ve Hukuksuz uygulamalarla mücadelede yetersiz kalacaklarından İl Özel İdaresi Bürokratların görevlerinden istifa ettikleri düşünülmekte.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu’nun açıklama yapmaması bu düşünceyi daha da kuvvetlendiriyor.

Kamuoyunun merak ettiği görevden alınma ve istifalara Vali Celalettin Güvenç’in el koyması bekleniyor.


www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.