banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

İki Önemli Kuruluş Bu yıl 2.'cisini Düzenledi

Hayrat Yardım Vakfı ve Kızılay İşbirliği ile yapılan Kan Bağışı Kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kızılay ve Hayrat Yardım İşbirliği çerçevesinde Bu yıl 2.si yapıldı kan bağışı kampanyasını Halk Nezdinde Çok Ciddi İlgi Gördü. Seyyar olarak kurulan kan bağışı tırında kan veren  Şanlıurfa hayrat insani yardım derneği başkanı Abdullah Toprak, Kan bağışı kampanyasına destek verenlere teşekkür ettiğini belirtti.

Abdullah Toprak açıklamasında; "Öncelikle destek veren herkese teşekkür ediyorum. Kan vermek can vermektir sloganıyla başlattığımız  bu kampanyamıza halkımızın yoğun ilgi ve teveccühü bizi daha da mutlu etti. Bu gibi çalışmaların amacı toplumumuzda sosyal bir bilinç oluşturmak bunun yanında bağışlanan her kanın üç can kurtardığını söyledi bu yüzden kan bağışı hayati bir önem taşıyor.  Belli periyotlarla kampanyanın tekrarı yapılacaktır" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.