banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Urfa İHH Bölge Halkı İçin Göç Yardım Kampanyası Başlattı


İHH Ş.Urfa Temsilcisi Behçet Atila konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu;  Son zamanlarda Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgemizin bazı il ve ilçe merkezlerinde yaşanan sıcak gelişmelerden dolayı mağdur olan halka yardım amacıyla “Göç Yardım Kampanyası” başlattık.

Malumunuz bu gelişmeler olur olmaz hemen Diyarbakır’a gıda kolileri, bebek biskivüleri, hazır sular, bebek mamaları,  çocuk bezi, hijyen paketleri, elektrikli sobalar vb ayni insani yardım malzemesi gönderdik ve orada Sur halkına dağıttık. Lakin Yeterli değildir. Bunu sürdürmemiz lazım. Bu nedenle bu kampanyayı başlatmış bulunuyoruz. Halkımızın desteğini bekliyoruz.

Bağışçılarımızın Kuveyt Türk Bankası 8323532 nolu hesabımıza ( IBAN: TR79  0020 5000 0083 2353 2000 01) yapacakları bağışlarla Sur, Cizre, Silopi Silvan vb. durumda olan bölgelerdeki mağdur halkın yardımına koşacağız yaralarına merhem olmaya çalışacağız inşallah. Temennimiz o ki bu çatışmalı ortamın bir an önce son bulması ve halkın evlerine dönmesi ve bu tür yardımlara hiç gerek kalmamasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.