banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Urfa'da İHA düştü mü zorunlu iniş mi yaptı

Türk Silahlı Kuvvetlerine ait olan ve Fırat Kalkanı Operasyonu'nda görev yapan İHA'lardan biri motor arızası verince Şanlıurfa’da isot tarlasına zorunlu iniş yaptı. İHA'nın iniş takımlarında kısmi hasar oluştu. İHA'nın teknik değerlendirme sonrası tekrar uçabileceği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre Olay, gece saatlerinde Şanlıurfa-Akçakale karayolu Hancağız Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Türk Silahlı Kuvvetlerine ait olan ve Fırat Kalkanı Operasyonu'nda görev yapan İHA'lardan biri motor arızası verince isot tarlasına zorunlu iniş yaptı..

Çiftçiler, durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye geçen ekipler, el feneriyle yaptıkları aramada, düşen İHA'nın parçalarına ulaştı.
Bölge güvenlik çemberi altına alındı

(Urfahaber24)

Anahtar Kelimeler:
İHAUrfa Iha
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.