banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

İftara yetişemeyenler bakın nasıl iftar ediyorlar

 

 

Ramazan ayı içerisinde gerçekleştireceği bir çok etkinliklerin yanı sıra, maddi olanakları kısıtlı ailelere yönelik yardımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, iftar sofralarına geç kalan vatandaşlara da iftarlık ikramında bulunuyor.

Büyükşehir ekipleri tarafından iftar saatine yakın vakitte dağıtılan ikramlar sayesinde vatandaşlar, bir kez daha Hz. İbrahim Peygamberin topraklarında paylaşımı ve hoşgörüyü yaşıyor. Ramazan ayı öncesi hazırlanan ikramlar, ay içerisinde her gün iftar saatine yakın zamanlarda dağıtılacak.

Büyükşehir'in tutumundan dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden vatandaşlar, "Güzel düşünülmüş ve ince davranışından dolayı Başkan Çiftçi'yi tebrik ediyoruz. Bu ikramlar bize paylaşmanın ne kadar güzel bir anlayış olduğunu hatırlatmıştır" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.