banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Hür Belediye İş Sendikası Büyük İş Çıkardı: Taşerona Rekor Zam

Taşeron işçilerine  rekor zam 
Bozova Belediyesinde çalışan taşeron işçilerine büyük müjde Bozova belediyesi ile Hür Belediye İş sendikası tarafından imzalanan sözleşme ile birlikte taşeron işçilere adeta müjde üstüne müjde verildi. 

Bozova Belediyesinde çalışan taşeron işçiler için Bozova Belediye başkanı Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda Hür Belediye İş Sendikası Genel Başkanı ile Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Ziro arasında taşeron işçilerini yakından ilgilendiren sözleşmeye imza attılar. Bozova Belediyesinde çalışan Taşeron işçiler için belediyenin tüm imkanları kullanılarak yaklaşık olarak yüzde 45 oranında zam yapıldı. Bunun yanı sıra taşeron işçileri yakından ilgilendiren tüm sorunların karşılanacağı sözleşme de hazırlandığı öğrenildi. Konu ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Hür Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Sinan Sır, ‘ Bozova belediyemizde çalışan Taşeron işçilerimize yönelik olarak daha önce Belediye başkanımızla yaptığımız görüşme sonrasında bugün Belediye başkan yardımcısı İlhan Ziro ile birlikte tüm işçilerimizi yakından ilgilendiren sözleşmeye imza attık. Atılan imzalar öncelikle tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olmasın diliyorum. İşçilere yönelik olarak yapılan artış ve diğer haklarını korunmasında başta Belediye başkanımız Suphi Aksoy’a Belediye Başkan Yardımcımız İlhan Ziro’ya sendikam ve şahsım ve belediyede çalışan tüm taşeron işçileri adına teşekkür ediyorum. Böylesi güzel bir sözleşmeye imza atmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Bu güzel müjdeli haberi de tüm taşeron işçi kardeşlerimizle de paylaştık. İnşallah önümüzdeki günlerde  Belediye Başkanımız Suphi Aksoy ve diğer tüm belediye yetkilileri ile birlikte taşeron işçi kardeşlerimizle birlikte bir araya gelerek bu güzel müjdeli haberi bir daha kendilerine vermiş olacağız. Bozova Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Ziro ise, ‘Belediye başkanımız Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda belediyemizde taşeron işçi olarak çalışan ve Hür Belediye İş sendikasına bağlı olan işçileri yakında ilgilendiren tüm işçilerimize belediyenin tüm imkanları kullanılarak bin lira gibi maaş artışına gidildi. Ayrıca diğer tüm haklarına da gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.