banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

HÜDA PAR'dan Muş İl Müftüsüne ziyaret

HÜDA PAR’dab bir heyet Muş Müftüsünü ziyaret etti. Müftülük makamında gerçekleşen ziyarete HÜDA PAR Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aşkın, Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İnan Sur ile Muş İl Başkanı M. Şirin Çağlayan katıldı.

Heyeti İl Müftüsü Alettin Bozkurt karşıladı. İl Müftülüğü makamında yapılan ziyaret, samimi bir ortamda geçti. Ziyarette, toplumdaki manevi boşluktan kaynaklanan ahlaki yozlaşma, bunun sebepleri ve bunun nasıl tamir edileceğine dair görüş alışverişinde bulunuldu.

Sorumluluk sahiplerinin toplumdaki bu manevi boşluğu doldurmak için zaman kaybetmeden harekete geçmesi gerektiğini vurgulayan HÜDA PAR Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aşkın,  bu sorumluluk sahiplerinin başta yöneticiler ve âlimler olduğunu vurguladı. Bu anlamda yapılacak bütün hayırlı çalışmalarında parti olarak kendilerinden yardımlarını hiç bir zaman esirgemeyeceklerini ifade eden Aşkın, Müftü Bozkurt’a yeni görevinde başarılar diledi.

“Hedefimiz, Muş’ta her mahalleye bir Kur’an Kursu açmaktır”

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İl Müftüsü Alettin Bozkurt, topumun içerisinde bulunduğu duruma dair aynı duygu ve endişeleri paylaştığını belirterek; “Biz Muş’a, Muş halkına hizmet etmek için geldik. Muş’ta Kur’an eğitimi ve Kur’an Kursları konusunda çok büyük bir boşluk var. Bizim Muş’ta yapmayı hedeflediğimiz öncelikli işlerin başında, öncelikle her mahalleye bir Kur’an Kursu açmaktır. Bu iş sadece Kur’an Kursu açmakla bitmiyor tabii ki. Biz bu kursları açarken, bu kurslarda eğitim görecek olan insanların Kur’an’dan alınması gereken mesajları da anlamalarını sağlayacak eğitimler vereceğiz inşallah. Tabi bu işler zaman ve sabır gerektiren işler ve hizmetlerdir. İnşallah hedeflediğimiz noktaya ulaşma konusunda elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz.” dedi.

Ziyaret, karşılıklı yapılan sohbetin ardından sona erdi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.