banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

HRÜ’de hazırlanan Bizim Şehrin Divaneleri kısa filmi finalist oldu



Yönetmenliğini Ahmet Yoğurt adlı öğrencinin yaptığı, “Bizim Şehrin Divaneleri” isimli belgesel çalışması 10. Uluslararası TRT Belgesel Ödülleri Yarışması, Ulusal Öğrenci Filmleri Dalında finalist olma hakkı kazandı.
Geçmişten günümüze “ Deli mi ?” “ Veli mi ?”  adlı çalışmada halk arasında özel bir yeri olan, zihinsel engelli bireylerin toplumsal yapı içindeki yerine ışık tutmayı amaçlayan belgesel çalışması jüriden tam not aldı.
Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, öğrencilerinin bu başarısı, kendilerini memnun ettiğini söyleyerek, uluslararası düzeyde yapılan bu yarışmaların, Harran Üniversitesi’nin tanıtılmasına ve öğrencilerin gelişimine önemli katkılarının olduğunu belirtti. Aynı zamanda başarının kazanılmasında emeği geçen, belgesel filminin yönetmenliğini yapan Ahmet Yoğurt‘u tebrik ederek okul yönetimi olarak her alanda öğrencilere destek olacaklarını belirtti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.