banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Hocalara din istismarcılarına dikkat edilmesi öğütlendi

Terör Örgütlerinin Din İstismarı Konulu Panel
 

     Dini istismar eden terör örgütleri konusunda personeli bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için “Terör Örgütlerinin Din İstismarı” konulu panel düzenlendi.

    Karaköprü İlçe Müftüsü Ahmet ALTIOK tarafından okunan Kur’an Tilaveti ile başlayan Panelde, dini istismar eden örgütlere, bu örgütlerin sayısının fazlalığına değinilip, FETÖ ve DEAŞ terör örgütlerinin kendi amaçları doğrultusunda dini değerleri nasıl kullandıkları, bu konuda hangi yöntemleri uyguladıkları anlatıldı.

    Panelde katılımcılara Şanlıurfa Müftülüğü tarafından basımı gerçekleştirilen Diyanet İşleri Başkanlığı’ nın hazırladığı Dini İstismar Hareketi FETÖ / PDY ve DEAŞ terör örgütlerinin anlatıldığı kitaplar dağıtıldı.

    Panele Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hüseyin YILMAZ, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Kenan ORAL, İl Müftüsü İhsan AÇIK, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve çok sayıda din görevlisi katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.