banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

HOBİ BAHÇESİ PROJESİNDE SONA YAKLAŞILIYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de üzerinde önemle durduğu projelerden biri olan “Hobi Bahçesi” projesinde betonlaşmanın oluşmaması için son derece titiz davranılıyor.

Haliliye ilçesinde bulunan Cumhuriyet Parkının yanında bulunan meyve fidanlığının içerisinde inşa edilen 180 Hobi Bahçesi evinin bulunacağı 20 bin metrekarelik alanda hobi evlerinin yapım çalışmaları devam ediyor.

Proje tamamlandığında Şanlıurfa’da ikamet eden kendisine ait bağ ve bahçesi olmayan 60 yaş üstü vatandaşların hizmetine sunulacak hobi evleri talebin fazla olması durumunda ise kura yoluyla belirlenerek teslim edilecek.

BAŞKAN BEYAZGÜL:” ŞANLIURFALI VATANDAŞLARIMIZ HOBİ BAHÇELERİNDE NEFES ALACAK”

Alana giderek incelemelerde bulunan Başkan Beyazgül, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Alanda yeşilin artırılması talimatını veren Başkan Beyazgül betonlaşmanın olmaması yönünde de uyarılarda bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül projeyle Şanlıurfalı vatandaşların nefes alacağı bir alan oluşacağını da sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.