banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Hobi bahçesi kura sonuçları açıklandı! İşte kazanlar...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 20 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Hobi Bahçelerinin yeni sahipleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen kura ile belirlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Hobi Bahçesi açılış töreninin ardından vatandaşlardan gelen talepleri kırmayarak sürenin uzatılması talimatını vermiş ardından başvuruda bulunamayan vatandaşlara 3 günlük ek süre verilmişti.

Ek sürenin de sona ermesiyle birlikte başvuruda bulunan ve Hobi bahçesinin yeni sahipleri olacak olan 65 yaş üstü vatandaşlar ile şehit ve gazi yakınları Büyükşehir Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Konferans Salonunda kura çekim töreni için bir araya geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Faruk Bayuk’un da katıldığı törende kürelere konulan içerisinde talihlilerin isimlerinin yazdığı kutucuklar katılımcıların huzurunda çekilerek Hobi Bahçelerinin yeni sahipleri belirlendi.

65 yaş üstü vatandaşlar ile şehit ve gazi yakınları için yapılan kura çekilişinde Hobi Bahçelerinin açılış töreninde belirlenen ve hakları saklı kalan engelli bireyler için yeni bir kura çekimi yapılmadı. 

“HOBİ BAHÇELERİMİZİN YENİ SAHİPLERİ YEŞİL İLE İÇ İÇE OLACAK”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Faruk Bayuk kura çekilişinin ardından yaptığı değerlendirmede “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün selamlarını iletiyorum kendisi şuan kutsal topraklarda hobi bahçelerini şehrimize kazandıran ve engelli, şehit ve gazi yakınlarıyla 65 yaş üstü vatandaşlarımızın istifadesine sunmasından ötürü Başkanımıza ve tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Bu kurdan çıkacak sonuçların şehrimize ve hobi bahçelerinin yeni sahiplerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.