banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi

Hırsızlar ve uyuşturuculardan korunmak için evine kamera taktırdı

Şanlıurfa’nın Korukent ve Paşabağı mahallesinde bir ev sahibi mahalle ve sokak aralarında esrar ve eroin satışı yapıldığını defalarca gerekli mercilere aradığını ve bir türlü sorunlarına çare bulunmadığından dert yandı.

Ev sahibine, Burası ne bir banka nede bir iş yeri neden 4 tane güvenlik kamerası takma gereği duydunuz diye soru yönelttik.

Ev Sahibi M. T ise şöyle konuştu; "Burada ve koru kentte esrar eroin satıcıları sokak köşelerinde eroin satıyorlar. Gençlerimiz bundan etkileniyordu bende kamera taktım şimdi kameranın görebileceği yerde bunu yapmıyorlar ama satışları devam ediyor. En azından evimden biraz uzak satıyorlar.4 kamera ve bir rodvaydır cinsi köpek besliyorum.  Ancak bu tür adamlardan böle korunabildik defalarca 155’i aradım ama kimse bu işin üstünde durmadı. Gençlerimiz zehirleniyor. Emniyet müdürümüz bu işin üstünde süper duruyor fakat polis memurları sanırım umursamıyor. Aslında umursamamakta da haklılar gibime geliyor çünkü polis bunları savcılığa çıkardıkları dakika yine serbest kalıyorlar.

Anladığım kadarıyla hükümet öle bir kanun çıkarması gerek ki hem satıcı hem de içici aynı cezayı alsın. Hem düşünsenize satıcı eğer 6 ay içerde yatarsa zaten çıktığında bağımlılığını unutmuş olur ve tekrardan başlamaz. Bağımlı olan bir insan her türlü suçu işlemeye de mehillidir. Hırsızlık adam vurma ve yüz kızartıcı şeylerde yapması an meselesidir. Çünkü maddeyi bulabilmek için çalacak. Maddeyi bulduğu zamanda kafası yerinde olmadığı içinde bu tür şeyleri yapması doğal hale gelecektir.

Sayın emniyet müdürümüzden rica ediyorum bu işin üstünde biraz daha sıkı dursunlar. Bunlara rağmen esrar eroinin önüne geçemedim pes ettim evimi satmak zorunda kaldım" dedi.

Abdullah Toprak / Urfahabermerkezi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.