banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Hilvanlılar ile iftar buluşması


Hilvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca her yıl düzenlenen ‘Hilvanlılar ile iftar buluşmaları' programlarının ilki Yeni Mahallede bulunan 75. Yıl Ortaokulu’nun bahçesinde gerçekleştirildi.
Vatandaşlarla bir araya gelip beraberce Ramazan coşkusunu yaşamak amacında olduklarını ifade eden Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, aynı zamanda düzenlenen iftar buluşmalarında vatandaşlarla birebir sohbet edebilme imkânı bulup sorunlarını dinliyoruz dedi.

‘Hilvanlılar ile iftar buluşmaları' kapsamında Yeni Mahalle 75. Yıl Okulunun bahçesinde kurulan 500 kişilik iftar sofrasında Mahalle sakinleriyle bir araya gelen kaymakam Ahmet Özay, iftara katılan protokol üyeleri ile birlikte gelen vatandaşlara yemek dağıttı.

Yüzlerce kişilik mahalle sakini ile birlikte iftar açan Özay; “Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada birlik ve beraberlik içinde Ramazan coşkusunu yaşamak, onun manevi havasını teneffüs etmek hepimiz için ayrı bir sevinç ayrı bir mutluluktur. Ramazan boyunca devam edecek olan ‘Hilvanlılar ile iftar buluşmaları' programlarında Hilvanlı hemşerilerimizle her daim birlik, beraberlik ve huzur içinde yaşamayı temenni ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.