banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Hilvan’da yayalara öncelik verildi


Trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması kapsamında “Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın” sloganıyla İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya kapsamında Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık öncülüğünde İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile okul önlerinde saat 13.00 ile 15.00 arasında başlatılan etkinlik ile araçlar durdurularak sürücülere bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Bayık  ’Türkiye de yaşanan can kayıplarını önlemek için bugün ilçe emniyet müdürümüz, jandarma bölük komutanımız, kurum amirleri, öğretmen ve öğrencilerimiz ile İçişleri Bakanlığımız tarafından başlatılan kampanya kapsamında farkındalık oluşturmak için okul önlerinde “Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın” yazılı pankartlarla etkinlik düzenledik. Ulaştırma Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizin merkez yolları ve özellikle okul önlerinde yaptıkları “önce yaya” yazılı yol çalışmaları ile vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz daha güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilecek iken sürücülerimizde daha dikkatli araç kullanabilecek. Can güvenliğinin artırılması için düzenlediğimiz etkinliğe katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum’ dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.