banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Hilvan’da Haşere İle Mücadele Devam Ediyor


Tarım arazilerinin bölgede oluşturduğu yoğun haşere varlığı ile aynı yoğunlukta mücadele eden Hilvan Belediyesi üç ekip halinde mahalle mahalle ilaçlama çalışmaları yapıyor.
İlçe Belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü merkez ve kırsal mahallelerde sivrisinek ve haşerelerle mücadele etme çalışmalarına devam ediyor.
Larva döneminde 3 ekiple düzenli bir şekilde gece gündüz demeden başlattıkları ilaçlama çalışmalarına devam ettiklerini açıklayan Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ‘Halkın sağlığı ve huzuru için ilçenin bütün mahalle ve sokaklarında en ücra noktalarına kadar ilaçlama çalışması yapılıyor. Ekiplerimiz özellikle haşerelerin üreme alanları olan logarlar, fosseptikler, evlerin çevresindeki su birikintileri, çöp konteynırları, hayvan bakım yerleri ve hayvan dışkılarının olduğu gübrelikler, her türlü besin artıkları ve bunlardan oluşan çöplüklerde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz’ şeklinde açıklama yaptı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.