banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Hilvan Mülki Amirleri Muhtarların Sorunlarını Dinlediler

Hilvan’da muhtarlar sorunlarını dile getirdi

Hilvan’da merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile toplantı düzenlendi.

Hilvan Öğretmen Evi’nde düzenlenen toplantıya Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, İlçe Emniyet Müdürü Bayram Akşit, Jandarma Bölük Komutanı İsmail Tanrısever, ŞUSKİ Şube Müdürü Fuat Baylan, merkez ve kırsal mahalle muhtarları katıldı. 

Merkez ve Kırsal mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda alt ve üst yapı başta olmak üzere, ulaşım, eğitim, sağlık ve daha birçok konuda sorunlar dile getirildi. Toplantıda muhtarlarının sorunlarını dinleyen Hilvan Kaymakamı, Hilvan Belediye Başkanı ve diğer kamu kurum müdürleri sorunların çözüme kavuşturulması için ilgili birimlere talimat verdi.

Toplantıda tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs salgını nedeniyle daha önceki gibi bir araya gelemediklerini ancak merkez ve kırsal mahallelere olan hizmetlerin aralıksız devam ettiğini belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘Göreve geldiğimiz günden buyana sorunlarına çözüm bulmak amacıyla sık sık muhtarlarımızla bir araya gelip toplantılar düzenlemekteydik. Ancak Covid-19 salgını nedeniyle bu toplantılarımıza ara vermek zorunda kaldık. Salgın nedeniyle toplantı ve ziyaretlerimizi ertelemiş olsak da hizmetlerimize ara vermeden devam ettik. Özellikle son 10 yılda ilçemizde eğitim, kültür, alt ve üst yapı alanında merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan yaptığımız yatırımlar ile ilçemiz gelişerek daha modern bir görünüm kazandı’ ifadelerine yer verdi.

Sorun ve taleplerini dinlemek üzere muhtarlarla toplantı düzenleyen Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs salgınına karşı maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.