banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Urfa'daki Kur'an ziyafeti mest etti

Hilvan Müftülüğü tarafından düzenlenen 'Kur'an'ı Kerim tilaveti' katılımcıları adeta mest etti.

Gençlik Merkezi salonunda yapılan programa Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan İlçe Müftüsü Tahsin Ekim'in ve çok sayıda kişi katıldı.

İlçe Müftüsü Tahsin Ekim'in kısa selamlama konuşmasından sonra Fatih Kahvecibaşı , Tevbe suresinin 128-129 ayetlerini kıraat etti.

Ardından,  Şanlıurfa Haliliye ilçesinde Kur'an Kursu öğreticisi olan Murat Çiçek Hoca, Rahman suresinin 1-11 ayetlerini okudu. Program, Şanlıurfa Osmanbey Kampüsü Camisinde İmam Hatip olarak görev yapan Habib İspirli Hoca'nın Zümer Suresinin 75'inci ayetlerini okumasıyla devam etti.

Kurraların tilaveti katılımcılara adeta mest ederken aralarda okunan kasideler ise izleyicileri duygulandırdı.

Program, Diyarbakır Sur İlçe Müftülüğü Baş İmam Hatip'i Mehmet Emin Mülayim' in okuduğu Kur'an'ı Kerim ve yapılan dua ile sona ererken Kur'an'ı Kerim okuyucularına protokol tarafından hediyeler takdim edildi.

Kaymakam Ahmet Özay ve Müftü Tahsin Ekim, programa katılan herkese teşekkür etti. (Ramazan Şefkatlı- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.