banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Hilvan Karacurun Camii yardım bekliyor

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde küçük ve eski olması nedeniyle yıkılıp tekrar inşaatına başlanılan daha önce Karacurun Camii hayırseverlerin yardımını bekliyor.

Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Karacurun Camii’nin yaklaşık olarak dört yıldır inşaatının devam ettiği belirtildi. Caminin tamamlanmasında durumunda bir bölümünün Ku’ran Kursu, bir bölümünün ise taziye evi olacağı belirtiliyor. Caminin ibadete açılabilmesi için hayırseverlerin desteği bekleniyor.

Karacurun Camii’ne yakın olan mahalle sakinleri, caminin uzun zamandan beri inşaat halinde olması nedeniyle uzak olan camilere gitmek zorunda kaldıklarını ve bu nedenle ibadetlerini camide yapamadıkları için evde yaptıklarını ifade ettiler.   

İlçe müftüsü Tahsin Ekeme ise hayırseverlerden Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Karacurun Camii’ne yardım yapmalarını istedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.