banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Hilvan'da polislere saldırı! Yaralılar var! Valilik Açıklama Yaptı

Edinilen bilgiye göre kız kaçırma mevzusu nedeniyle iki aile arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma sonra çevredeki vatandaşlar tarafından Emniyet ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen Emniyet ekiplerine husumetli aile tarafından av tüfeği ile ateş açıldı.

Aileler arasında çıkan tartışmadan dolayı mahalleye giden sivil polis ekiplerine av tüfeği ile ateş açılması sonucu 2 sivil polis av tüfeğinden çıkan saçmalarla yaralandı. Av tüfeği ile yaralanan polis ekipleri olay yerine gelen Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hilvan Devlet Hastanesinde yapılan tedavinin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma hastanesine sevk edildi. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma hastanesine sevk edilen yaralı 2 polisin sağlık durumlarının iyi olduğu hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Yaşanan olay sonrası haberi aldıktan sonra olay yerine giden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin yaralı polislerin durumları ile ilgili bilgi alırken yaşanan olay ile ilgili inceleme başlattı. Çok sayıda polis ekibinin de intikal ettiği olay yerinde soruşturma başlatılırken olayla ilgisinin bulunduğu tespit edilen 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

VALİLİK YAZILI AÇIKLAMA YAPTI:
01.02.2021 günü saat 22.00 sıralarında Hilvan ilçemizde meydana gelen kavgaya ilişkin yapılan ihbar üzerine olay yerine intikal eden İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekibimize av tüfeği ile açılan ateş sonucunda iki polis memurumuz saçmaların isabet etmesi sonucu yaralanmış olup, yaralı polis memurlarımız Hilvan Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin akabinde Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alınmıştır.
Olayla ilgili oldukları değerlendirilen 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve olayın yaşandığı yerde gerekli güvenlik tedbirleri alınarak adli ve idari soruşturma başlatılmıştır. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.