banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Hilvan Belediyesi Kırsal Mahallelerdeki Çalışmalarını Sürdürüyor

 

BALİKLİGOL.COM - Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaklaşan kış mevsimi nedeniyle, kırsal mahallelerin ortak kullanım alanlarında yağışlardan kaynaklanabilecek herhangi bir su taşkınlığının yaşanmaması ve mahallenin merkezi ulaşımını rahatlatması bakımından bir dizi önlemler aldı.

Başlatılan çalışmalar kapsamında, Hilvan'ın Gölcük Mahallesi'nin içinden geçen ve su taşkınlarına neden olup aynı güzergah üzerindeki ulaşımı olumsuz yönde etkileyen noktalarda iyileştirmeler yapıldı. Yapılan çalışmaları inceleyen Hilvan Belediye Meclis Üyesi Belediye Başkan Vekili Salih Aktaş, ' Hilvan Belediyesi olarak hem ilçe merkezinde hem de kırsal mahallelerimizde bir takım önlemler alıyoruz. Alınan önlemlerle sağlık ve ulaşım koşullarını tehdit eden bölgelerde iyileştirme çalışmalarını sürdürüyoruz. Başlatılan bu çalışmalar devam edecektir' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.