banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Hilvan Belediyesi ile yollar daha güzel bir görünüm kazanıyor

Çalışmaların programlı bir şekilde devam edeceğini belirten Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe ve kırsal mahallelerde yeni yol açma ve genişletme çalışmalarına halkımızın talep ve isteklerini dikkate alarak aralıksız devam ediyoruz.Bahçelievler mahallesinde başlattığımız stabilize yol çalışmaları ile mahalle sakinlerine yeni yollar kazandırıp ulaşımın daha iyi imkanlarda yapılmasını sağlıyoruz açıklamasında bulundu.
Başkan Bayık Her Şey Hilvan İçin Dedi
Hilvan ilçe ve kırsal mahallelerde verdiği talimatlar doğrultusunda yol yapım çalışmalarının her geçen gün arttığını belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde ayrım yapmaksızın kilitli parke taşı,stabilize yol ve yeni yol açma çalışmalarımız  artarak devam ediyor. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar ile yollara daha modern bir görünüm kazandırarak  halkımızı toz ve çamur çilesinden kurtarmış olduk.Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için çok önemli sorun ve isteklerini bize ileten herkesin ihtiyaçlarını elimizden geldiğince karşılamaya devam ediyoruz ifadelerine yer veren Başkan Bayık özellikle gece gündüz demeden çalışmalarını aksatmayan fen işleri müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hb 6 yıl önce

elini niye oyle tutmus...